Nieuws en promoties

Thule Touring 780 Glossy Black

Uitzonderlijke kortingen op Thule Touring-dakkoffers en Thule Pacific-dakkoffers

Tot en met donderdag 31 juli 2014 bieden we maar liefst drie dakkoffertypes tegen een sterk verlaagde prijs aan. Sla je slag!

U heeft al een een designkoffer van het Thule Touring 780-type voor slechts € 350,00, in plaats van € 499,00. Deze hoogglanzende, zwarte dakkoffer beschikt over het gepatenteerde Fast-Click-snelmontagesysteem met geïntegreerde koppelindicator voor eenvoudige en veilige bevestiging. Het ‘dual-side’-systeem laat u toe de koffer langs beide zijden te openen. Het aeroskinprofiel verzekert een erg lage luchtweerstand – u verdient de meerprijs terug vanaf een afstand van 1500 kilometer. Raadpleeg alle productkenmerken.

Ook selecteerden we twee bijzondere modellen uit de Pacific-serie. Deze dakkoffers hebben een reguliere, maar oerdegelijke structuur en een enkele openingszijde. Zowel de Thule Pacific 200 als de Thule Pacific 780 beschikken over het Fast-Grip-montagesysteem en werden voor deze promotie in een zilvergrijze kleur – met bubblelogo – uitgevoerd. Voor de Thule Pacific 200 betaalt u momenteel slechts € 265,00. De Thule Pacific 780 kan u tot donderdag 31 juli 2014 aan de promotieprijs van € 289,00 aanschaffen.

Contacteer ons vandaag nog om uw bestelling door te geven.

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen