Nieuws en promoties

Aankoopkorting voor dakkoffers uit de Thule Motion-serie

Aankoopkorting voor dakkoffers uit de Thule Motion-serie

Onze dakdrager- en dakkofferhuurtarieven zijn bij de voordeligste van de hele Benelux. Dat kunnen reeds een duizendtal klanten bevestigen.

Heeft u ook al het gemak van extra bagageruimte mogen ervaren? Vertrekt u wel vaker op reis? Of misschien bent u een lastminuteregelaar? Dan stelt BOSTHON Sport u graag een tweetal interessante opties inzake de aankoop van een dakkoffer aan.

Thule Motion 800 – met een lengte van 205 centimeter, een breedte van 84 centimeter en een hoogte van 75 centimeter biedt deze dakkoffer een laadvermogen van 460 liter. Deze dakkoffer is de uwe voor slechts € 489,00, in plaats van € 599,00. Raadpleeg de volledige specificatiefiche.
Thule Motion 900 – met een lengte van 235 centimeter, een breedte van 94 centimeter en een hoogte van 47 centimeter biedt deze dakkoffer een laadvermogen van 630 liter. Deze dakkoffer is de uwe voor slechts € 679,00, in plaats van € 829,00. Raadpleeg de volledige specificatiefiche.

Beide dakkoffers beschikken over een ‘dual-side’-openingssysteem. Omdat u de dakkoffer op deze manier langs beide zijden kan openen, is het laden en lossen van bagage, ski’s, boards, boots,… een eitje. Dit ‘dual-side’-systeem laat dus een betere spreiding en centrering van de bagage toe. Bovendien beschikken deze dakkoffers over een aerodynamisch bovendekselprofiel dat voor een betere luchtspreiding zorgt – dit verlaagt het brandstofverbruik aanzienlijk.

Als klap op de vuurpijl krijgt u bij elk van beide dakkoffers twee handige extra’s ter waarde van maar liefst € 95,00!

  • De Thule Box Light-verlichting zorgt ervoor dat de dakkoffer vanbinnen wordt verlicht zodra u de dakkoffer opent. Handig tijdens het in- en uitladen bij valavond of ’s nachts.
  • De Thule Box Lid Cover beschermt uw dakkoffer tijdens stockage tegen vuil en krassen. Deze hoes is erg eenvoudig aan te brengen én tevens wasbaar.

Als dat geen duwtje in de rug is… Interesse in dit stoute aanbod? Contacteer ons vandaag nog, of breng een bezoek aan onze Thule Concept Store in Houthalen-Helchteren.

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Onze bedrijfsinfo

Ondernemingsnummer – 0773.275.585

BTW-nummer – BTW BE 0773 275 585