Nieuws en promoties

Tweedehandsverkoop van dakkoffers en dakdraagsystemen

Tweedehandsverkoop van dakkoffers en dakdraagsystemen

Onze quasi onverwoestbare Thule-dakkoffers en -draagsystemen wisten reeds honderden klanten te bekoren. BOSTHON Sports verhuurformule is niet enkel één van de voordeligste, maar samen met ons deskundige advies zijn we er dan ook zeker van u keer op keer het meest geschikte topproduct uit het ruime gamma van bagageruimuitbreiders te kunnen voorschotelen.

Om ons huurgamma jong en fris te houden, houden we op gezette tijden een tweedehandsverkoop van alle Thule-dakkoffers, -dakdragers en -kits uit onze verhuurvloot.

Om van deze gelegenheid gebruik te maken, dient u eenvoudigweg een verzoeksaanvraag per mail in te dienen. Gebruikt u eventueel het mailformulier. U ontvangt dan snel de lijst van de aangeboden Thule-artikelen uit onze verhuurvloot.

De datum waarop u dit bericht verzendt, bepaalt de verkoopsvolgorde. Reageer dus snel – de voorraad is beperkt!

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen