Nieuws en promoties

Vraag uw Kids-ID’s tijdig aan!

Vraag uw Kids-ID’s tijdig aan!

De krokus- en paasvakantie staan voor de deur. Wellicht trekt ook u met de kinderen naar het buitenland. Voor Europese bestemmingen hebben uw kinderen een Kids-ID nodig.

Deze identiteitskaart kost € 6,10 (uitgezonderd gemeentetaksen), is drie jaar geldig en heeft een leveringstermijn van drie weken.

Wachtte u wat te lang om deze Kids-ID aan te vragen, dan is er nog steeds een spoedprocedure mogelijk, al is die aan de prijzige kant. De kosten variëren van 109,80 tot 174,30 euro (uitgezonderd gemeentetaksen). Wanneer u op hetzelfde moment nog extra Kids-ID’s aanvraagt voor één of meerdere kinderen die op hetzelfde adres gedomicilieerd zijn, is de prijs voor deze extra kaart(en) sinds 1 januari 2015 wel wat gedaald – 50 euro (ook weer uitgezonderd gemeentetaksen). Niettemin blijft de spoedprocedure een dure aangelegenheid.

Tijdig aanvragen loont, dus!

Voor meer informatie kan u op de website van de Belgische overheid terecht.

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen