Nieuws en promoties

Dakkoffers, dakdraagsystemen en fietsdragers aan dumpprijzen

Dakkoffers, dakdraagsystemen en fietsdragers aan dumpprijzen

Op zaterdag 12 september 2015 toveren we onze verhuurwinkel in Houthalen-Helchteren tot een waar outletparadijs om! U bent van harte welkom, en dat van 10:00 tot 18:00.

Onze quasi onverwoestbare Thule-dakkoffers, -draagsystemen en fietsdragers wisten reeds honderden klanten te bekoren. BOSTHON Sports verhuurformule is niet enkel één van de voordeligste, maar samen met ons deskundige advies zijn we er dan ook zeker van u keer op keer het meest geschikte topproduct uit het ruime gamma van bagageruimuitbreiders en fietsdraagoplossingen te kunnen voorschotelen.

Om ons huurgamma jong en fris te houden, houden we op gezette tijden een tweedehandsverkoop van alle Thule-dakkoffers, -dakdragers en fietsdragers uit onze verhuurvloot. En u kan op beide oren slapen – elk veiligheidskenmerk en elke functiekarakteristiek van deze tweedehandsproducten werd met de grootst mogelijke zorg geïnspecteerd. Als erkend Thule-dealer en bieden we enkel A-gelabelde klasse met verzekerde garantie aan.

Afspraak op zaterdag 12 september 2015, dus!

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen