Nieuws en promoties

De juiste sneeuwketting voor uw personenwagen of SUV

De juiste sneeuwketting voor uw personenwagen of SUV

Op basis van uw ervaringen en onze expertise hebben we de voorbije maanden ons aanbod van sneeuwkettingen gevoelig uitgebreid, en dat met een klemtoon op wagens met een uitzonderlijke bandenmaat of een speciaal bandentype. Veiligheid boven alles – voor elke band de juiste sneeuwketting, dus.

Natuurlijk hebben we bij het selecteren van de beste producten ook naar het montagegemak gekeken. Dit heeft geleid tot de exclusieve Thule EasyFit-serie, alsook de Thule K-Summit-sneeuwkettingen. Met welke wagen u ook rijdt, BOSTHON Sport biedt de makkelijkste, snelste en meest gebruiksvriendelijke sneeuwkettingen aan. Blader vlug eens door ons uitgebreide aanbod van sneeuwkettingen.

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Onze bedrijfsinfo

Ondernemingsnummer – 0773.275.585

BTW-nummer – BTW BE 0773 275 585