Nieuws en promoties

Dakkoffers en fietsdragers betalen met ecocheques – eco-logisch!

Dakkoffers en fietsdragers betalen met ecocheques – eco-logisch!

Vanaf nu aanvaarden we ook ecocheques wanneer u één van onze handige dakkoffers of fietsdragers huurt of aankoopt. Logisch, eigenlijk, want het gros van de dakkoffers in ons gamma werd zo ontworpen dat de impact op het milieu zo laag mogelijk blijft. Deze dakkoffers beschikken over een aerodynamisch bovendekselprofiel dat voor een betere luchtspreiding zorgt – dit verlaagt het brandstofverbruik aanzienlijk.

En wanneer u met de fiets onderweg bent, blijft koning Auto natuurlijk (even) op stal. Ook dat belast het milieu minder. Of telt u al af naar de eerste après-ski? Dan kan u tevens onze sneeuwkettingen met ecocheques huren of aankopen.

Neem vlug een kijkje in onze verhuurvloot van dakkoffers, fietsdragers en sneeuwkettingen, of kies uw nieuwe dakkoffer uit in onze webwinkel.

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Onze bedrijfsinfo

Ondernemingsnummer – 0773.275.585

BTW-nummer – BTW BE 0773 275 585