Nieuws en promoties

21% korting op exclusieve Thule Motion XT XL-dakkoffers

21% korting op exclusieve Thule Motion XT XL-dakkoffers

Of u nu bos, heide of asfalt- en betonjungles doorkruist – het oog wil ook wat. De scherpe en aerodynamische lijnen van deze Thule Motion XT XL-dakkoffer sluiten netjes aan bij het ontwerp van uw (lease)wagen. En speciaal voor het nieuwe jaar brengt Thule dit nu al legendarische model in een witglanzende uitvoering uit.

Tot 6 januari 2017 kan u deze dakkoffer voor slechts € 529,00 in plaats van € 669,00 bestellen. Neem snel contact met ons op – de stock is beperkt!

Dit model beschikt over een gepatenteerd Fast-Click-snelmontagesysteem met geïntegreerde koppelindicator voor eenvoudige en veilige bevestiging. Het ‘dual-side’-systeem laat u toe de koffer langs beide zijden te openen. En dankzij het nieuwe SlideLock-systeem sluit de bovenklep in één eenvoudige beweging veilig op het onderstel aan.

Deze dakkoffer meet 205 cm in de lengte, 84 cm in de breedte en 45 cm in de hoogte.

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen