Nieuws en promoties

Stockverkoop op zaterdag 7 oktober 2017

Stockverkoop op zaterdag 7 oktober 2017

Spring zaterdag 7 oktober 2017 in onze fietsdragerwinkel in Houthalen-Helchteren binnen en beloon jezelf met een Thule EasyFold 932-fietsdrager, geschikt voor twee e-bikes. We doen maar liefst € 120,00 van de prijs af. Voor € 499,00 haalt u deze Thule EasyFold 932-fietsdrager in huis. En alsof dat nog niet genoeg is – een oprijgoot en opberghoes krijgt u er zo bij! Onze stock telt nog enkele exemplaren!

De Thule EasyFold is ergonomisch ontworpen, zodat de drager heel eenvoudig uitvouw- en bevestigbaar is. In ingevouwen configuratie neemt de drager niet meer plaats dan een koffer in. De laadcapaciteit van twee maal dertig kilo verzekert een veilig vervoer van uw e-bikes. En met de grote tussenruimte tussen fietsen – 22 centimeter – is er ook ruimte voor brede sturen.

Daarnaast is de EasyFold geschikt voor fietsen met een lange wielbasis, zoals downhill mountainbikes. De nieuwe versie is uitgerust met verbeterde framehouders die de fietsframes een optimale bescherming bieden. De AcuTight knop met koppelbegrenzer geeft een correcte montage aan. De fietsdrager voldoet aan de strengste veiligheidstesten en kent een garantietermijn van vijf jaar.

Op is op!

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Onze bedrijfsinfo

Ondernemingsnummer – 0773.275.585

BTW-nummer – BTW BE 0773 275 585