Nieuws en promoties

Exclusieve verdeler van Car-Bags in België

Op vakantie met het hele gezin is een erg leuk vooruitzicht. Maar vooraleer u vertrekt, staat de voorbereiding op het programma – de bagage. Dit brengt vaak heel wat stress met zich mee. Hoe krijgt u die stapel tassen en koffers in de auto? Inladen. Uitladen. Opnieuw proberen. Net zolang tot alles eindelijk past.

Car-Bags is een uniek concept met op maat gemaakte reistassen, specifiek voor de kofferbak van uw wagen. Gedaan met dat eindeloze puzzelen!

Veilig op reis

Wist u dat bij een frontale botsing aan 50 km per uur een los voorwerp een gewichtskracht krijgt die overeenkomt met 20 keer het eigen gewicht? Zo wordt een boek van 500 gram op de hoedenplank of de achterbank ineens een gevaarlijk projectiel van maar liefst 10 kilogram. En naast het gelanceerde voorwerp schuilt ook in uw eigen schrikreactie een groot gevaar. 

Vrij zicht door de binnenspiegel

Met een reistassenset van Car-Bags benut u de kofferruimte optimaal en zal u minder losse bagage in het passagierscompartiment van de auto moeten plaatsen. U houdt dus vrij zicht door de binnenspiegel.

Onze Car-Bags maken een einde aan al die inpakstress

Car-Bags-reistassensets zijn op maat van de kofferruimte van uw auto gemaakt en verkrijgbaar voor meer dan 300 automodellen. Ieder wagentype heeft zijn eigen passende set. De meeste Car-Bags-autotassensets bestaan uit een onderlaag van drie handige trolleytassen met wieltjes, een telescoopgreep en een bovenlaag van drie bijbehorende handtassen.

Past het in de tassen? Dan past het in de kofferbak!

Inpakken ging nog nooit zo handig en snel. De kofferruimte wordt optimaal benut en u kan dus meer meenemen. En eenmaal aangekomen op uw vakantiebestemming, is alles weer in een handomdraai uitgepakt!

Makkelijk te hanteren

Grote zware tassen zijn niet makkelijk op te heffen. Car-Bags zijn zo ontworpen dat ze groot genoeg zijn, maar tegelijkertijd ook makkelijk hanteerbaar. 

En heeft u nog extra ruimte nodig? Geen zorgen! Wij bieden dakkoffers te huur aan vanaf € 1,00 per dag per volume van 100 liter.

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Onze bedrijfsinfo

Ondernemingsnummer – 0773.275.585

BTW-nummer – BTW BE 0773 275 585