Nieuws en promoties

Red het leven van je kind met Car Kids

Red het leven van je kind met Car Kids

In de maand juli van 2017 kwamen maar liefst 68 Belgen tijdens hun reis in het buitenland om het leven. 64 hiervan waren verkeersslachtoffers – een zeer tragisch cijfer dat we helaas elk jaar zien toenemen.

Bij BOSTHON Sport vinden we verkeersveiligheid ontzettend belangrijk. Daarom bieden we enkel kwalitatieve producten van Thule aan. Daarnaast bezorgen we alle klanten – en dat als enige in Vlaanderen – een risicoanalyse.

Maar we willen echter nog een stapje verder gaan, en dat met Car Kids, ons gloednieuwe assortiment van kinderstoelen voor in de wagen. Kinderen zijn een erg kwetsbare doelgroep in het verkeer en hebben bij een ongeval een veel grotere kans op letsels dan volwassenen. Niets voor niets is het gebruik van kinderzitjes verplicht in Europa. De kans dat uw kleine spruit een ongeval overleeft door middel van een veilig kinderzitje zoals Car Kids is veel groter dan in andere gevallen.

Car Kids is er voor elke leefdtijdscatagorie en biedt optimale veiligheid, uitstekend comfort en onklopbaar gebruiksgemak.

Kom vandaag nog langs en overtuig uzelf.

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Onze bedrijfsinfo

Ondernemingsnummer – 0773.275.585

BTW-nummer – BTW BE 0773 275 585