Nieuws en promoties

Het coronavirus – we blijven bereikbaar!

Stilaan is er licht aan het einde van de tunnel, maar samen moeten we nog even volhouden! BOSTHON Sport neemt daarom volgende maatregelen.

Veiligheid

We monteren en demonteren alles in de meest veilig mogelijke omstandigheden, rekeninghoudend met de geldende veiligheidsmaatregelen. Elk van onze werknemers hebben hierover een vorming genoten en beschikken over een VCA**-kwalificatie.

Daarnaast worden alle ontleende dakkoffers, dakdragers, fietsdragers en bagagetassen steeds grondig ontsmet, en dat zowel met ontsmettingsmiddel als met stoom onder hoge druk. U krijgt dus steeds ontsmette artikelen mee.

Hiervoor tellen we nu ook steeds een kost van €10,00 aan.

Gelieve u steeds aan volgende afspraken te houden.

  • Gelieve steeds een afspraak te maken!
  • Meld u enkel aan op de Grote Baan 148 en parkeer parkeren voor de kleine witte poort.
  • Blijf tijdens de montage in de wagen zitten, met mondmasker.
  • De documenten worden u aangereikt via het licht geopende raam. Dit om zo contactvrij mogelijk te kunnen handelen.
  • Alle afspraken rond het huurbedrag en de reservatie zullen vooraf per e-mail gebeuren.
  • Uw identiteitskaart dient eveneens vooraf ingescand te worden (voor- en achterkant) en doorgemaild.

Verzekering

We adviseren zeer sterk om een annuleringsverzekering af te sluiten, en al zeker tijdens deze onzekere covid-tijden. Zelfs al steekt u de landsgrenzen niet over!

Een vierde golf, een nieuwe lockdown, een verbod op niet-essentiële verplaatsingen – niemand zit erop te wachten. Beperk het risico en sluit een annuleringsverzekering af. U kan de verzekering ook aanwenden wanneer jij of uw gezinslid in quarantaine moet of voor een vaccinatie wordt opgeroepen.

De annuleringsverzekering dekt ofwel 100% van het huurbedrag (uitsluitend in de vorm van een tegoedbon die 2 jaar geldig blijft), ofwel 70% van het huurbedrag (wanneer u voor een terugbetaling kiest).

Sluit u bij het insturen van uw offerteaanvraag geen annuleringsverzekering af, dan wordt er steeds voor elke vorm van annulatie of overmacht het volledige huurbedrag aangerekend, ongeacht de reden!

Lees alle voorwaarden en de dekkingsgraad van onze annuleringsverzekering.

Blijf op de hoogte

We blijven u via onze sociale kanalen uiteraard met plezier voorzien van de nodige winter-, cargo- en cadeau-ideeën voor de feestdagen.

En ook tijdens de lockdown staat onze klantenservice steeds klaar om uw vragen te beantwoorden – telefonisch, per mail of via een video call.

Onze webshops blijven 24:7 geopend!

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Onze bedrijfsinfo

Ondernemingsnummer – 0773.275.585

BTW-nummer – BTW BE 0773 275 585