Nieuws en promoties

Tankbeurt

Brandstofprijzen niet enkel per liter, maar ook per 100 kilometer

Vanaf 1 april 2022 verplicht een Europese richtlijn tankstations om een prijsvergelijking van de verschillende brandstoffen te tonen. Voor de consument is het dan wel relatief eenvoudig om de prijs van diesel en benzine te vergelijken, maar voor sommige rijders zijn er andere, soms minder bekende soorten brandstof die wellicht beter geschikt zijn – niet alleen voor de portefeuille, maar ook voor het milieu.

De prijsaffichering van het volledige aanbod heeft als doel om de ontwikkeling van alternatieve brandstoffen onder de aandacht te brengen en om zo consumenten te helpen bij de keuze voor een (nieuwe) wagen. Want niet enkel de aankoopprijs van de wagen is belangrijk, ook de prijs die je aan de pomp betaalt. De nieuwe affiches tonen dan ook de gemiddelde kwartaalprijzen van de zes brandstoffen – E10 (benzine 95), B7 (diesel), LPG, elektriciteit, waterstof en CNG – voor een rit van 100 km.

Meer informatie over de campagne en de rekenmethode vind je op de website van de Federale Overheidsdienst Economie.

 

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Onze bedrijfsinfo

Ondernemingsnummer – 0773.275.585

BTW-nummer – BTW BE 0773 275 585