Offerteaanvraag

Let op!

Ondanks de vele lastminuteaanvragen, doen we er alles aan om uw aanvraag zo snel mogelijk te verwerken en u verder te helpen. Reken op een doorlooptijd van maximaal 2 werkdagen.

Let op!

We adviseren zeer sterk om een annuleringsverzekering af te sluiten. De annuleringsverzekering dekt ofwel 100% van het huurbedrag (uitsluitend in de vorm van een tegoedbon die 2 jaar geldig blijft), ofwel 70% van het huurbedrag (wanneer u voor een terugbetaling kiest). Sluit u bij het insturen van uw offerteaanvraag geen annuleringsverzekering af, dan wordt er steeds voor elke vorm van annulatie of overmacht het volledige huurbedrag aangerekend, ongeacht de reden!

Let op!

Het huurbedrag omvat steeds een vastgesteld bedrag van € 30,00, waarmee de kosten voor de montage en demontage en de burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering gedekt worden.

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

Na het aanvragen van de offerte, krijgt u per e-mail meteen een duplicaat toegestuurd. We contacteren u zo spoedig mogelijk – gelieve dan ook uw e-mailadres en telefoonnummer op te geven.

Wanneer u de reservering schriftelijk bevestigt, gaat u de verbintenis aan het product te huren en stemt u met de huurvoorwaarden in. Pas wanneer BOSTHON Sport de betaling heeft ontvangen, is de reservering definitief. U wordt ten laatste één maand voor afreis gecontacteerd om de plaatsingsdata vast te leggen.

Wanneer er door een laattijdige betaling (minder dan 14 dagen voor afreis) tot een expressbestelling van ontbrekende onderdelen of montagestukken overgegaan moet worden, behoudt BOSTHON Sport het recht om, zelfs na de reserveringsbevestiging, een extra kost van € 25,00 aan te rekenen, maar dit enkel wanneer een Thule-voetenset niet meer aanwezig is. We doen er alles aan om een zo ruim en divers mogelijke voorraad in te slaan, maar op is op. Reserveer tijdig!

Dakkoffer of trekhaakkoffer
Skidrager
Fietsdrager
Geen zorgen – we hebben heel wat verloopstekkers in ons gamma. Let wel, in bepaalde lidstaten van de Europese Unie moet uw fietsendrager voorzien zijn van een mistlicht. Dit kan enkel met 13-polige aansluitingen.
Fietskoffer
Golfkoffer
Sneeuwkettingen
(bandbreedte in millimeter/breedte-hoogteverhouding/velgdiameter in millimeter)
Auto
Gelieve uw kenteken- of nummerplaatcode van uw wagen op te geven.
Ondanks onze enorme voorraad aan draagsysteemtypes en -versies, zijn onze zeldzame kits niet altijd beschikbaar. Is uw wagen ouder dan tien jaar, is het mogelijk dat wij u een toeslag van € 25,00 aanrekenen.
Het is van enorm belang dat u de juiste voetenset voor uw auto kiest. En wat u kiest, is geheel afhankelijk van uw dak. Raadpleeg het overzicht van de montagemethoden. Deze pagina opent in een nieuw venster of tabblad. Sluit het om weer hier terecht te komen. BOSTHONSport heeft bij een lastminutereservatie (minder dan één maand voor afreis) het recht een meerkost van € 25,00 aan te rekenen, maar dit enkel wanneer een Thule-voetenset niet meer aanwezig is. We doen er alles aan onze voorraad zo ruim en divers mogelijk in te slaan, maar op is op. Reserveer tijdig!
Montage
Huurde u in het verleden reeds een dakkoffer, skidrager, fietsdrager of draagsysteem en geldt deze offerteaanvraag voor dezelfde wagen? Vul dan onderstaande gegevens in. Deze vindt u op uw huurovereenkomst terug.
Accessoires
De Thule Box Light-verlichting zorgt ervoor dat de dakkoffer vanbinnen wordt verlicht zodra u de dakkoffer opent. De huurprijs van dit handige extraatje bedraagt € 2,00 per dag.
De Thule Go Pack-tassen garanderen een optimaal gebruik van de dakkofferruimte, zodat ook de snuit van de dakkoffer mooi opgevuld wordt. De huurprijs van deze set van vier tassen bedraagt € 4,00 per dag.
Persoon

Voor een vlotte afhandeling van uw offerteaanvraag dient u uw telefoonnummer of mobiel nummer op te geven. *

Termijn
Reserveringsopties
De aangerekende kostprijs bij een annulering zonder annuleringsverzekering bedraagt steeds 100% van het gehele huurbedrag. Kan u onverwachts niet op reis vertrekken, betaalt u slechts de waarde van de annuleringsverzekering. Raadpleeg de annuleringsverzekeringsvoorwaarden. Sluit u bij het insturen van uw offerteaanvraag geen annuleringsverzekering af, dan wordt er steeds voor elke vorm van annulatie of overmacht het volledige huurbedrag aangerekend, ongeacht de reden!
Ontving u een voucher van Flanders Ski, Boardfever, Axion Ski of Snowtravel? Vul deze dan hier in en ontvang een korting van € 20,00 op het huurbedrag.
Ik stem met de huurvoorwaarden in.
Ik verleen BOSTHON Sport de toestemming mijn persoonsgegevens met het oog op directe marketing te verwerken. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

U ontvangt onmiddellijk een automatische bevestigingsmail. Let op – deze belandt soms in uw postvak voor ongewenste items.

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te controleren of u een menselijke bezoeker bent om zo spam te voorkomen.
4 + 9 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Onze bedrijfsinfo

Ondernemingsnummer – 0773.275.585

BTW-nummer – BTW BE 0773 275 585