Sneeuwkettingen huren

Sneeuwkettingen huren

Ook voor de verhuur van sneeuwkettingen kan u bij ons terecht. We hebben elke bandenmaat in voorraad en verhuren zowel zelfspannende als handmatig aan te brengen sneeuwkettingen, en dit van de meest bewezen merken – Thule, Weissenfels en König.

Met welke wagen u ook rijdt, BOSTHON Sport biedt de makkelijkste, snelste en meest gebruiksvriendelijke sneeuwkettingen aan. Blader vlug eens door ons uitgebreide aanbod van sneeuwkettingen.

Sinds kort voeren we ook de gerenommeerde Thule EasyFit-sneeuwkettingen in ons gamma, en dit zowel voor personenwagens als SUV’s. Ook dit systeem staat bekend om de eenvoud, zo getuige ook onderstaand filmpje waarin Thule-medewerkers een plaatsje in het Guinnes Book of Records veroveren.

Weissenfels is één van de topmerken onder de sneeuwkettingen. Het meest bekend zijn de Clack&Go-sneeuwkettingen. Deze zijn er in verschillende uitvoeringen – we verhuren en verkopen sneeuwkettingen voor auto’s, 4x4’s, SUV’s, MPV’s, mobilhomes, bestelbussen, touringcars, bedrijfswagens en trucks.

Elk van deze sneeuwkettingen zijn erg makkelijk te bevestigen, zelfs voor ietwat minder handige harry’s en henriëtta’s. Op eenvoudig verzoek worden de kettingen door onze montagedienst als demo op de wagen opgelegd. Alle nodige instructies en wettelijke voorschriften worden steeds aan de huurder meegegeven. Kwaliteitscontrole en veiligheid zijn voor ons zeer belangrijk.

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Laatste nieuwtjes