Trekhaakkoffer huren

Trekhaakkoffer huren

Ruimte tekort bij het inladen van de vakantiespullen? Een redelijk nieuwe oplossing voor wat meer laadvolume is de trekhaakkoffer. Maar is dat wat, zo’n koffer op je haak? Deze trekhaakkoffer – ook wel bekend als trekhaakbox of trekhaakbagagebox – monteer je op de trekhaak, net zoals je een fietsendrager op de kogel klemt. Zo dubbelt de Thule VeloSpace XT-fietsdrager dan ook als basis voor trekhaakkoffers. Zo combineer je extra bagageruimte met het veilige vervoer van je fiets. Huur je bij ons zo’n combinatie, dan maken we een scherpere offerte op.

Een kleine stadsauto heeft een kofferbak van zo’n 200 tot 250 liter. Een compacte auto slikt gemakkelijk 350 tot 400 liter aan bagage. Met onze trekhaakkoffers vul je dit probleemloos aan met een extra 300 tot zelfs 400 liter. Letterlijk een extra kofferbak, dus.

Onze rental fleet bevat steeds de laatste nieuwe modellen – de verhuurde trekhaakkoffers zijn nooit ouder dan drie seizoenen. Oudere, gebruikte modellen worden aan erg voordelige dumpprijzen verkocht, maar met behoud van een vijfjarige garantie.

Bestuurders van lichte vrachtwagens kunnen beroep doen op ons aanbod voor professionals. Aarzel niet om ons te contacteren.

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Onze bedrijfsinfo

Ondernemingsnummer – 0773.275.585

BTW-nummer – BTW BE 0773 275 585